ZANED STOCKLOTS is met ruim 20 jaar ervaring een betrouwbare opkoper van o.a. restpartijen, voorraden en overproducties.
Uit de meest uiteenlopende branches worden alle mogelijke consumentengoederen door ons aangekocht.

Dus zoekt u iemand waarmee u correct zaken wilt doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Opkoper
Hans Zalm

Hier zijn enkele van de taken en activiteiten die wij als opkoper doorgaans uitvoeren:

  1. Inkoop van goederen: Wij als opkoper zoeken actief naar gelegenheidsaankopen, zoals overtollige voorraden, restpartijen, faillissementsverkopen of overproducties. Naast dat wij hier naar zoeken kunt u ons ook restpartijen aanbieden.

  2. Waardebepaling: Wij als opkoper evalueren de waarde van de aangeboden goederen. Hierbij beoordelen wij factoren zoals de kwaliteit, conditie, merkwaarde, vraag op de markt en andere relevante criteria om een prijs te bepalen.

  3. Onderhandelingen: De prijs voor de goederen is voor zowel u als verkoper en ons als opkoper van belang. Wij hanteren een grote onderhandelingsruimte waardoor we er altijd uit kunnen komen.

  4. Logistiek en transport: Nadat de goederen zijn aangekocht, organiseren wij als opkoper het transport en de logistiek om de goederen naar hun bestemming te brengen. Dit kan het inhuren van transportdiensten, het regelen van opslagruimte of het organiseren van verzendingen omvatten.

  5. Verkoop van de goederen: Wij verkopen de aangekochte goederen aan andere bedrijven, distributeurs, detailhandelaren en etc., in binnen- en buitenland. 

 

× U kunt ook uw aanbieding doen via Whatsapp